stenålderskost

Välkommen till min blogg! Jag äter enligt stenålderskosten för att förbättra min hy, och här tipsar jag om maträtter som är (mer eller mindre) 'tillåtna' enligt dieten. Jag skulle nog inte rekommendera någon att följa mina tips slaviskt, då jag inte är dietist eller expert inom området på något sätt. Men låt dig gärna inspireras! Och lämna gärna en kommentar eller två!

...och detta blev min lunch idag!

Publicerad 2010-09-17 14:33:09 i Lunch/middag,

Till lunch åt jag lax, spenat & stekt lök efter att ha tränat på gymmet på Friskis&Svettis. Det var Findus (tror jag) lättstuvade spenat. Så himla god!
Hehe, "lök på laxen" är ju annars ett uttryck som betyder att något förvärras, men jag tyckte i alla fall att det var gott!

Lunchtips

Publicerad 2010-09-17 13:46:18 i Lunch/middag,

Ser det inte extremt fräscht ut? ;)
Jag köpte ICAs färdiga råkostsallad, hittade några grönsaker och ägg i kylen, stekte lite köttfärs och voilá!
Igår hade jag en kompis här på lunch. Tyvärr tog jag ingen bild på maten och det var synd för den var väldigt fin att titta på! Det var i alla fall lammfärsspett med mangosallad. Jag kan lägga upp receptet här lite senare om det är någon som vill ha det för det var både gott och enkelt att laga!

Broccoliiiiiii

Publicerad 2010-09-06 09:05:08 i Allmänt,

Hahaha, jag och några kompisar skulle laga middag förra veckan och det blev bokstavligt talat lite för mycket grönsaker...Så duktiga är vi på att laga mat! (Det var INTE jag som gjorde det!)

YES! En bild!

Publicerad 2010-09-06 08:58:40 i Lunch/middag,

Kameran är inte lagad, men jag har införskaffat en iPhone så nu kan jag ÄNTLIGEN ta bilder!
Den här är några dagar gammal men ska i alla fall föreställa lunch i form av biffar, ägg & sallad. Jag brukar ta nötfärs eller blandfärs och bara steka det som det är, utan kryddor eller lök eller så. Tycker att det blir gott i alla fall. Och att skippa saltet är ju bara positivt.
Så detta tycker jag att ni ska äta till lunch idag! Själv ska jag till Subway och luncha med en kompis. Brödbrödbrödbröd tänker ni då? Nix, det blir en sallad med Chicken Teriyaki. Ha en bra dag!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela